AMP Festival 2019

Op zondag 26 mei 2019 vindt in Q-Factory het eerste AMP Festival plaats. Alle Amsterdammers van 8 t/m 16 jaar zijn uitgenodigd, om te komen musiceren. Er zijn muzikale workshops voor iedereen - van absolute beginners tot bijna pro’s, er is het AMP podium voor alle Amsterdamse muziekgroepen, er zijn wedstrijden en we eindigen met een AMP JAM waarin ieders muzikaliteit bij elkaar komt.

Het festival begint om 11:00 en is om 19:00 helemaal afgelopen.

Adres Q-Factory: Atlantisplein 1, Amsterdam

Tickets - slechts €6,50 (stadspas gratis)

Koop hier vast je tickets om te kunnen komen genieten van alle optredens, de wedstrijden en om mee te doen aan de workshops (8 t/m 16 jaar).

Deelnemers die staan ingeschreven voor het AMP Podium of de wedstrijd zijn natuurlijk al (kosteloos) binnen én ze krijgen allemaal 1 vrijkaartje om iemand mee te nemen.

Workshops

Het workshopprogramma er is voor iedereen van 8 t/m 16 jaar. Ben je nog geen muzikant of net begonnen, of ben je zowat al de beste muzikant van Amsterdam? Er zijn workshops voor jou.

Bekijk de workshop pagina alvast hier en kijk welke workshops je aanspreken. De workshops beginnen op zondag 26 mei om 11:00 uur.


 

AMP Podium

36 jonge (8 t/m 16 jaar) Amsterdamse muziekgroepen en in totaal meer dan 300 muzikanten gaan optreden op de podia op het festival. Er is van alles te horen. Ongelofelijk eigenlijk hoe veel muzikaal talent er rondloopt in Amsterdam.

De wedstrijden

De AMP Battle en het AMP Concours zijn wedstrijden voor die ensembles, bands, duo’s, of koren, die willen laten zien, dat ze misschien wel de beste zijn. Elke act met 2 of meer muzikanten, waarvan er 1 in Amsterdam eo woont, met een gemiddelde leeftijd van 8 t/m 16 jaar, kon zich inschrijven om mee te doen.

Vier van de deelnemende groepen winnen €500,- om te besteden aan hun verdere muzikale ontwikkeling. Bijvoorbeeld voor een videoclip, om de studio in te duiken, of voor coaching.

Privacy op het festival

Het AMP Festival is een openbaar evenement. Dat geldt voor alle onderdelen inclusief de workshops. Alle aanwezigen kunnen in beeld komen op foto’s en/of video ‘s die gepubliceerd worden.

Het privacystatement van Muziekschool Amsterdam is op dit festival van toepassing.

Organisaties

Het AMP Festival is een unieke samenwerking tussen Q-Factory, Muziekschool Amsterdam, Muziekschool Amsterdam Noord en Stichting De Vrienden van Muziekschool Amsterdam. Daarbij leveren diverse organisaties uit heel Amsterdam een bijdrage.